Reis Veilig Met Deze Gemakkelijk Te Onthouden Tips

Of u nu reist voor werk of reizen om te spelen, er zijn veel stappen die u nemen om ervoor te zorgen dat uw reis soepel en aangenaam verloopt. Een onervaren reiziger weet misschien niet hoe de goedkoopste vlucht te vinden, de beste hoteltarieven of die off-the-beaten-track vakantie plekken die een must zijn voor iedereen met kinderen. Alle do’s en don’ts, ins en outs en ups en downs van reizen worden voor u geschetst in het volgende artikel, zodat u van begin tot eind een veilige, economische en spannende reis maken.

Maak uw bagage helder en merkbaar. Probeer te voorkomen dat draagtassen die een matte kleur en mengen in met alle andere stukken van de bagage op de luchthaven. Het hebben van ongewone uitziende Bagage zal uw tas gemakkelijker te herkennen en zal ontmoedigen criminelen van het stelen van het op een drukke luchthaven.

Zorg ervoor dat uw gsm-abonnement is ingesteld op een nationale oproep voordat u de stad verlaat. Als u normaalgesproken op een regionaal of lokaal plan, overschakelen naar een nationaal plan, zelfs alleen voor de korte tijd dat je weg bent, kan houden u van het krijgen van in rekening gebracht voor roaming of lange afstand.

Als u frequente Flier mijlen van uw reizen verzamelt, let dan op de gebruiksvoorwaarden voor die Miles. In veel gevallen vervallen de mijlen slechts twaalf tot achttien maanden nadat ze zijn verdiend, of ze kunnen alleen worden gebruikt op bepaalde datums en op een beperkt aantal locaties. Voordat u een luchtvaartmaatschappij selecteert op basis van Miles, kent u de beperkingen.

Om het gemakkelijker te maken om uw bagage te vinden wanneer het gaat rond, zet een zeer unieke tag of marker op uw tas, zodat het zichzelf onderscheidt van alle anderen. Het kan een sjaal zijn, wat Neon tape, een sticker, etc. Zorg er gewoon voor dat het iets helder en duidelijk is.

Bij een verblijf in een hotel, verwijder de top quilt of Trooster van het bed. Vaak is de huishouding niet verantwoordelijk voor het wassen van de bovenste Trooster, wat betekent dat het kan worden harkotteren vuil, bedwantsen, of andere overblijfselen van andere gasten. Als er een reserve deken in de kast zit, gebruik die dan in plaats daarvan.

Als u op reis bent in het buitenland, wees voorbereid op alles. Culturen zijn heel anders als je de westerse wereld verlaat. Verwacht niet dat je iets ziet dat lijkt op je normale leven totdat je weer in de Verenigde Staten stapt. Door vooruit te plannen, kun je de effecten van cultuur schokken tijdens je reizen verminderen.

Maak uw reis plannen betaalbaarder door het volgen van vliegtickets met online diensten. Krijg een idee van wat u zou willen betalen voor uw vlucht, zet de locatie en de data in de website en wacht dan tot het tarief daalt tot uw vooraf geselecteerde prijs. U hoeft niet langer te blijven controleren om de paar dagen sincy krijgt u een e-mail wanneer het tarief bereikt uw ideale prijs.

Ongeacht de hotelkamer waar u op reis bent, zorg ervoor dat u de wekker bekijkt wanneer u daar komt. Velen zijn eerder ingesteld en kunnen u wakker op een ongewenst moment. Kijk naar de wekker en schakel deze uit als u niet op een specifiek tijdstip hoeft in te gaan.

Overweeg een Wi-Fi-Detector te kopen voordat u op een Road Trip reist. Geen toegang tot het Internet kan een Road Trip lijken een beetje eenzaam. Een Wi-Fi-Detector kan u helpen een hotspot te vinden, zelfs wanneer bedrijven niet adverteren dat ze het beschikbaar hebben. U deze signaal detectoren op zowat alles vinden, inclusief sleutelhangers.

Van rijden naar de volgende staat naar het buitenland vliegen, reizen is beladen met potentiële gevaren. Jezelf voorbereiden op het onverwachte is een van de belangrijkste elementen van het hebben van een succesvolle reis. De tips en adviezen die hierboven worden gepresenteerd, kunnen je alle kneepjes van een goed doorgewinterde reiziger leren, of je nu op je eerste familie vakantie of je 100e zakenreis gaat.