Geweldige Ideeën Over Reizen Die Iedereen Kan Gebruiken

Je hebt het gedaan. Je hebt die reis geboekt die je altijd al hebt gewild. Goed hoor! Of misschien is het een reis die gerelateerd is aan werk of familiebedrijf. Je hebt waarschijnlijk veel vragen over wat te doen, wat te verpakken, enz. Hieronder vindt u enkele tips waarmee u aan de slag met uw reis plannen.

Wees u bewust van de vertrek belastingen. Sommige landen hebben een vertrekbelasting. U mag niet aan boord van uw vliegtuig gaan totdat u deze heeft betaald. Vaak is een cheque of creditcard niet toegestaan als betaling van deze belastingen. Zorg ervoor dat u voldoende geld opzij hebt gezet om ze te dekken.

Neem minstens één chic outfit mee tijdens je reis. De meer formele kleren zijn, ze moeilijker te verpakken en te verzorgen. Niettemin, het maken van de moeite om een set van stijlvolle dud’s te brengen bereidt u voor om te profiteren van ongeplande mogelijkheden die kunnen ontstaan tijdens uw reis. Je wilt geen prachtige diner uitnodiging missen omdat je niets te dragen hebt, maar shorts!

Gebruik vacuümzakken om meer in uw handbagage te verpakken. Proberen te passen alles wat je nodig hebt voor uw reis in een Carry-op-sized tas kan lastig zijn. Om de ruimte te maximaliseren, probeer je reis stofzuigerzakken te gebruiken voor je kleren. Je plaatst je kleren, rits de tas en rol hem om de lucht te verwijderen. Zorg ervoor dat u uitpakken zodra u op uw bestemming aankomt, zodat uw kleren tijd hebben om terug te keren naar hun normale vorm.

Als u schoenen verpakt voor uw volgende reis, kan het een gedoe zijn om alles geurloos en schoon te houden. Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je schoenen geen problemen ondervinden, plaats elk paar in een Grocery Bag. Wikkel je kruidenier zak rond de schoenen en het zal uw andere items veilig te houden van het oppakken van vuil en geur.

Misschien wilt u het toilet gebruiken voordat u aan boord gaat van het vliegtuig, indien mogelijk. U zult veel comfortabeler zijn met behulp van een toilet dat is op vaste grond en dat heeft een goede hoeveelheid ruimte om te bewegen rond. Eenmaal op het vliegtuig weet je nooit hoe lang iemand het toilet nodig heeft en wil je die kans niet nemen.

Zoek naar “non-stop” in plaats van alleen “directe” vluchten. Non-stop vluchten, zoals hun naam impliceert, maken geen stops voordat ze op de bestemming aankomen, terwijl directe vluchten op andere luchthavens kunnen stoppen op weg naar de eindbestemming. Hoewel u geen vliegtuigen wijzigt, kunnen de stops die u maakt op een rechtstreekse vlucht leiden tot veel onverwachte vertragingen.

Als u naar een vreemd land reist en allergieën of medische aandoeningen heeft, plan dan vooruit. Hoewel de meeste gemoderniseerde landen alles kunnen bieden wat u nodig heeft, zijn sommige speciale items die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten niet elders beschikbaar. Vooruit plannen zorgt ervoor dat je veel minder stressvol bent en dat je meer genieten van jezelf.

Hotel Stationery is een geweldig souvenir, en hotels rekenen u niet voor het nemen van het. De hotels beseffen dat hun briefpapier is een vorm van reclame voor hen, dus als je het te nemen en te gebruiken, je doet ze een plezier. De meeste hogere-end hotels hebben prachtige briefpapier, dus snap het! Ze het niet erg.

Beoordelingen die online zijn zijn heel behulpzaam, maar ze zijn niet altijd 100% betrouwbaar. Lees tussen de regels om een beter idee te krijgen als de persoon die de beoordeling heeft geschreven, persnickety is of als ze daadwerkelijk een slechte ervaring hadden in de plaats waar je aan het onderzoeken bent. Misschien vindt u andere reviewers die zeggen dat het was een heerlijke tijd daar.

Nu moet je veel meer voorbereid zijn als het gaat om reizen. U moet nu een expert zijn wat te doen en wat te verpakken voor al uw reizen! De tips die werden gegeven moeten u helpen slimmer te reizen en hebben een veel leuker tijd.